Mountains

Vacanta la munte in Romania

În ultimii ani, Rominia a surprins placut turistii care isi petrec vacanta la munte in Romania ,prin gama larga de servicii, deschiderea noilor hoteluri moderne, si renovarea celor vechi oferind conditii de cazare excelente.
Agentia de turism Valentina Tur va propune vacante si sejururi in muntii Carpati. Turistii au posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat si de a se bucura de vederi spectaculoase la munte ,de a respira aer curat, de a se delecta cu preparate din bucataria romineasca, si, desigur, posibilitatea de a merge la ski si snowboard. O alta trasatura distinctiva a statiunilor de schi din Rominia este apropierea lor de monumente istorice si culturale ale tarii. Aceasta este faimoasa prin „Castelul lui Dracula“, la Bran, si palatul regal de neegalat Peles si Pelisor din Sinai, manastirea veche Sinai, orasul medieval Brasov si mai mult.
Vacanta la munte in Romania 2020 vor fi un loc bun pentru a sarbatori Craciunul sau anul nou cu familia in muntii într-o atmosfera de neuitat.