Bucharest

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque efficitur sapien sit amet velit posuere finibus. Integer tempor faucibus porttitor. Donec convallis imperdiet odio, eu vestibulum quam vulputate at. Morbi rutrum felis dui, sit amet luctus augue hendrerit sed. Phasellus tristique augue libero, nec tristique erat elementum malesuada. Etiam non nibh nec magna euismod fermentum. Maecenas ultrices metus mauris, nec blandit arcu iaculis et. Vivamus accumsan nisl posuere ultricies luctus. Donec porttitor, eros quis varius molestie, nibh odio porta metus, nec dapibus risus lorem sed felis. Suspendisse potenti. Maecenas placerat ipsum ut libero fermentum tincidunt. Proin vel egestas lacus. Donec scelerisque id velit laoreet tempus. Phasellus placerat, eros in rutrum pellentesque, purus diam euismod enim, vel tincidunt orci massa eu mi. Pellentesque at ex porta, bibendum odio sed, ultricies lectus. Maecenas maximus placerat massa, non finibus neque suscipit at. Suspendisse convallis orci sed maximus imperdiet. Mauris magna nibh, auctor eget arcu sed, tristique mattis felis. Nam eu cursus elit. Sed egestas libero id felis lacinia, in dignissim velit tincidunt. Ut eget elit ligula. Morbi molestie interdum erat, eget bibendum metus feugiat ac. Nam quis egestas nibh. Aliquam sagittis, nibh at vehicula aliquet, est arcu suscipit elit, quis congue arcu ipsum et enim. Quisque pulvinar sapien sit amet sollicitudin congue.

Highlights

  • Fresh natural environs

  • Adventure activities like cliff jumping and trekking

3-Days/2-Nights for only

Including:

Bucharest: Arrival and adventure activities

  • Adventure

Other Benefits (On Arrival)

București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană. Conform unor estimări ale unor specialiști[cine? Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar în următorii cinci ani acest număr va depăși patru milioane.[6] La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care vor face parte din viitoarea Zonă Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori. Prima mențiune a localității apare în 1459. În 1862 devine capitala Principatelor Unite. De atunci a suferit schimbări continue, devenind centrul scenei artistice, culturale și mass-media românești. Arhitectura elegantă și atmosfera sa urbană i-au adus în Belle Époque supranumele de „Micul Paris”.Deși clădirile și cartierele din centrul istoric au fost deteriorate sau distruse de război, cutremure și programul lui Nicolae Ceaușescu de sistematizare, multe au supraviețuit. În ultimii ani, orașul a cunoscut un boom economic și cultural. Conform datelor preliminare din recensământul 2011, 1.677.985 de locuitori trăiesc în limitele orașului, mai puțini față de cifra înregistrată la recensământul din 2002.Mediul urban se extinde dincolo de limitele Bucureștiului, cu o populație de 1,93 milioane de locuitori. Prin adăugarea orașelor satelit din jurul zonei urbane, zona metropolitană a Bucureștiului propusă ar avea o populație de 2,2 milioane de locuitori. Conform Eurostat, Bucureștiul are o zonă mai mare urbană de 2.151.880 rezidenți.Potrivit datelor neoficiale, populația este de peste 3 milioane de locuitori. Din punct de vedere economic, București este orașul cel mai prosper din România, și este unul dintre principalele centre industriale și noduri de transport din Europa de Est. Orașul are facilități pentru convenții, instituții de învățământ, zone culturale, centre comerciale, și zone de agrement.

Florida: Arrival adventure and activities

  • Adventure

Other Benefits (On Arrival)

Bucureștiul se află în sud-estul României, între Ploiești, la nord și Giurgiu, la sud. Orașul se află în Câmpia Vlăsiei, care face parte din Câmpia Română. La est se află Bărăganul, în partea de vest Câmpia Găvanu-Burdea, iar la sud este delimitat de Câmpia Burnazului. Istoric, se consideră că Bucureștiul a fost construit pe șapte dealuri, asemenea celor șapte coline ale Romei. Cele șapte dealuri ale Bucureștiului sunt: Dealul Mitropoliei, Dealul Spirii, Dealul Cotrocenilor, Dealul Arsenalului, Dealul Filaretului, Dealul Văcărești și Colina Radu Vodă. Cu excepția Dealului Mitropoliei, restul pantelor din București sunt rezultatul eroziunii fluviale a celor două cursuri principale de apă care îl străbat. Bucureștiul are o suprafață de 228 km², ceea ce înseamnă că orașul ocupă 0,08% din întreg teritoriul României. Altitudinea variază de la 55,8 m în zona podului de la Cățelu, la sud-est de oraș, la 96,3 m în zona Hotelului Carol Parc de pe Dealul Filaretului.

Bucharest: Arrival activities and adventure

  • Adventure

Other Benefits (On Arrival)

Clima în București este specifică României, respectiv temperat-continentală. Sunt specifice patru anotimpuri: iarnă, primăvară, vară și toamnă. Iernile în București sunt destul de blânde, cu puține zăpezi și temperaturi relativ ridicate, în timp ce, în ultimii ani, verile sunt foarte calde, chiar caniculare (cu temperaturi foarte ridicate de până la 35°C) și cu puține precipitații. Aceasta face ca diferențele de temperatură iarnă–vară să fie de până la 50 de grade. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu o medie de –2,9°C, iar cea mai călduroasă este iulie, cu o medie de 22,8°C. În general, variațiile de temperatură dintre noapte și zi sunt de 34–35°C, iarna și de 20–30°C, vara. Cea mai înaltă temperatură, de 41,5°C, a fost înregistrată în data de 7 august 2012,în timp ce minima absolută de –32,2°C a fost atinsă la stația Băneasa, pe 25 ianuarie 1942. Volumul precipitațiilor este în jurul valorilor de 500–600 mm anual. Cu toate acestea, apar unele diferențieri în relația centru (550–600 mm/an) și spațiile periferice (500 mm/an). Zona periferică este influențată de construcțiile joase (1–2 nivele) cu suprafețe verzi și mari zone industriale; această zonă urbană este în mare măsură expusă vântului, valurilor de căldură și de frig, dar cu contraste mici, o umiditate ridicată și aer curat.
  • Fresh natural environs

  • Adventure activities like cliff jumping and trekking

  • Fresh natural environs

  • Adventure activities like cliff jumping and trekking

Frequently asked questions

Book The Tour:

Adults X $ 55
Children X $ 40

Total Amount

$0

Why Book with US?

Similar Packages

20% OFF

Destin Bucharest

0 bought(s)

VIEW DEAL

3-Days/2-Nights for only

$30 $55